Klocka - klocktrender 2022

  • 06 Apr, 2022

En smartwatch

Är det dags att investera i en ny klocka? Då finns det många trender du kan spana in precis som vanligt. Många väljer att investera i en riktig lyxklocka som blir en statuspryl och som håller hela livet. Det kan du till exempel hitta på Rolex online. Ett tips är att köpa en sådant ur på kampanj för att kunna spara lite pengar.

En klocka som matchar dina smycken

Många bär även smycken tillsammans med sin klocka. Därför kan du välja ett ur som passar till dina armband och resterande smycken. Det finns ett brett utbud av smycken online som går att matcha till flera olika klockor. En armbandsklocka är en accessoar precis lika mycket som valfritt smycke. Det finns även klockor med strass för den som gillar det. Då behöver du inte kombinera med andra smycken utan kan låta klockan stå i centrum.

När det kommer till färger är det ofta det klassiska som håller i längden. Därför kan du välja en klocka i silver eller guld. Om du vill ha lite annorlunda alternativ kan du till exempel välja roséguld vilket är väldigt populärt. Det passar dessutom till en uppsjö av smycken.

En klocka eller smartwatch

En annan trend som kommer väldigt starkt är att klockan är så mycket mer än bara än klocka. Det finns flera olika smartwatch som har massvis med funktioner. Det kan vara allt från pulsmätare till musikspelare. Dessa är väldigt användbara om du tränar mycket. Då får du alla resultat direkt i din mobil om du kopplar ihop klockan med din app. Du kan hitta både smatchwatchs och rolex online när du ska göra ditt köp.

Innan du väljer din klocka bör du fundera över vad som är viktigt för dig. Måste klockan ha en massa extra funktioner eller vill du bara ha en som visar tiden? Genom att göra en lista över dina behov kan du enkelt sålla bland utbudet. Trender är inte det enda du bör titta på när du ska välja ett nytt ur.

Vintage kommer starkt

En annan typ av klocka som får väldigt mycket uppmärksamhet dessa dagar är vintagestilen. Då får du en tidlös modell som alltid funkar. Det är dessutom en trend som sticker ut lite mer än de moderna klockorna. De mest ikoniska modellerna kan dock vara ganska svåra att få tag på. Därför finns det ofta nya utgåvor av klassiska klockor.

Ibland kan du hitta en klocka i vintagemodell som har alla moderna funktioner som man behöver. Då får du det bästa utav två världar. Det är en stark trend under 2022.